Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Marie Svarcova uvařila 8. 6. 2019 10:20 Zdravé řezy z červené řepy s ořechy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 8. 6. 2019 10:20 Zdravé řezy z červené řepy s ořechy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 8. 6. 2019 10:20 Zdravé řezy z červené řepy s ořechy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 8. 6. 2019 10:20 Zdravé řezy z červené řepy s ořechy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
11 foto Vyrobili jsme „šampaňské“ z pampelišek: Chutná fantasticky, šumí jako sekt a voní po rozkvetlé louce
Jídelní rozmary slavných: Zita Kabátová „vyrostla“ na hustých polévkách, maso měla občas a milovala zadělávané drůbky