Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
lev123 uvařila 9. 6. 2013 18:34 Zeleninová česnekačka na chřipky a nachlazení 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
lev123 uvařila 9. 6. 2013 18:34 Zeleninová česnekačka na chřipky a nachlazení 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
lev123 uvařila 9. 6. 2013 18:34 Zeleninová česnekačka na chřipky a nachlazení 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
13 foto Česko bude grilovat v nové show pod taktovkou Zdeňka Pohlreicha. Ten prozradil, proč maso nikdy nenakládat do oleje