KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v tradičních specialitách světových kuchyní? Co jedí Řekové a kdo připravuje empanadas
Vítězná Kubova bageta z Hell's Kitchen: Za 169 Kč jsme dostali studené maso a dobré tzatziki. Na první pohled chuť nevyvolává
tejaja uvařila 31. 3. 2014 10:38 Zeleninová polévka s brokolicí a vaječnou jíškou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 31. 3. 2014 10:38 Zeleninová polévka s brokolicí a vaječnou jíškou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 31. 3. 2014 10:37 Zeleninová polévka s brokolicí a vaječnou jíškou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Čištění horkovzdušné fritézy je hračka: Stačí znát pár triků a vědět, na co si dát rozhodně velký pozor
Holka u plotny radí: Je na knedlíky lepší tvaroh z alobalu nebo ten z vaničky? Vyzkoušela jsem obojí a výsledek je překvapivý