Eliška Krásnohorská musela dodržovat dietu, tučné maso a kořeněná jídla jí škodily, na jejím stole kralovala zelenina
strakule uvařila 16. 9. 2009 18:38 Zeleninové řízečky - cuketa a patizon 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
strakule uvařila 16. 9. 2009 18:35 Zeleninové řízečky - cuketa a patizon 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
strakule uvařila 16. 9. 2009 18:35 Zeleninové řízečky - cuketa a patizon 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
strakule uvařila 16. 9. 2009 18:35 Zeleninové řízečky - cuketa a patizon 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Janovské těstoviny: Přidávají se do nich rané brambory a zelené fazolky, domácí bazalkové pesto je zárukou báječné lahodné chuti
Skromné vaření: Znáte kocmrdu? Levný staročeský pokrm z brambor překvapí úžasnou chutí. A vyjde jen na pár korun
Jak správně uvařit brambory na salát: Důležitá je velikost brambor i hrnce a správný čas vaření, pak je výsledek skvělý