Jak se připravuje občerstvení na turnaj Oktagon na Štvanici? Šéfkuchař Lukáš Neckář prozradil, jaké lahůdky chystá
strakule uvařila 16. 9. 2009 18:38 Zeleninové řízečky - cuketa a patizon 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
strakule uvařila 16. 9. 2009 18:35 Zeleninové řízečky - cuketa a patizon 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
strakule uvařila 16. 9. 2009 18:35 Zeleninové řízečky - cuketa a patizon 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
strakule uvařila 16. 9. 2009 18:35 Zeleninové řízečky - cuketa a patizon 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
21 foto Test jídelen v Brně: Klasický smažák seženete za 129 Kč, polévku za 33 Kč a výborný dezert jen za 19 Kč