Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Anna Kocikova uvařila 30. 8. 2018 13:45 Zeleninový salát pro osvěžení 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 30. 8. 2018 13:45 Zeleninový salát pro osvěžení 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 30. 8. 2018 13:45 Zeleninový salát pro osvěžení 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Skvělá houbová pomazánka na topinky: Ostrá směs dušená s bedlami překvapí jedinečnou výraznou chutí a houbovou vůní