Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Institut kompliment uvařil 11. 4. 2014 09:00 Zeleninový salát s jogurtovým dresingem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
9 skvělých jídel do horkého počasí: Špagety s marinovanými rajčaty nebo salát z kuřecího masa a rýže zasytí, ale nedají moc práce
15 foto Velký manuál: Jak vybrat hrnec do kuchyně? Důležité jsou rozměry i materiál. Ale to není všechno!