Pudinkové řezy, které se rozplývají na jazyku: Nadýchané těsto, voňavý pudink a hladký smetanový krém krok za krokem
Česká klasika: Bramboráky podle tradičního receptu. Dokonale ochucené majoránkou a česnekem a báječně křupavé
Tajemství dokonalých škvarků: Pomalé škvaření, správná teplota a jeden trik s mlékem, o kterém se moc nemluví
tejaja uvařila 15. 11. 2012 14:55 Zelňačka mazurská - Kapuśniak mazurski 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 15. 11. 2012 14:55 Zelňačka mazurská - Kapuśniak mazurski 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 15. 11. 2012 14:55 Zelňačka mazurská - Kapuśniak mazurski 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 15. 11. 2012 14:54 Zelňačka mazurská - Kapuśniak mazurski 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Spěcháte? Kmínka s drožďovými nočky vás rychle a chutně zasytí, zahřeje a zklidní zažívání. A má nečekanou vůni