Co dělat s nedozrálými zelenými rajčaty? Zavařte je jako pikantní salát se zelím a cibulí, v zimě se po něm jen zapráší!
Početná rodina Marie Terezie musela jíst jen rakouská jídla, manžel František Lotrinský jezdil za pochoutkami do Francie
Jak na nejlepší a nejjednodušší zálivku na salát: Důležitý je správný výběr druhu octa i dobře nakrájená zelenina
Lucasinka uvařila 17. 6. 2012 13:26 Žitný chléb podle Lucasinky 0 0 Zobrazit detail po vykynutí Okomentovat
Lucasinka uvařila 17. 6. 2012 13:26 Žitný chléb podle Lucasinky 0 0 Zobrazit detail sypké suroviny Okomentovat
MasterChef Česko: Italská placka piadina bývala kdysi jídlem pro chudé. Dnes z ní připravíte skvělý sendvič!
Staročeský camprat: Bramborák pečený v troubě na sádle voní česnekem a díky roztrhání má neodolatelně křupavou kůrkou
9 foto Náš život s celiakií: Jak jsme pátrali po bezlepkových těstovinách, kde je sehnat a které u nás nakonec vyhrály?