Marek Ztracený se práce v kuchyni nebojí: Učil se od Romana Staši, miluje špagety a obdivuje božské vaření své manželky
Oblíbený Paťo opustil Hell's Kitchen: Show mi dala strašně moc. V budoucnu chci své bistro, třeba s někým ze soutěže, říká
Merylas uvařila 20. 11. 2025 11:24 Jablečný kompot s badyánem 0 0 Místo mleté skořice vařeno s kouskem celé skořice. Okomentovat
7 foto Josef Maršálek upekl luxusní máslové sušenky: Základem je vanilka a dobře zpracované těsto, říká cukrář
Vánoce v Itálii: Bez těstovin to nejde ani na Štědrý den. Podávají se i makarony s čokoládovou omáčkou a strouhanými oříšky
Polévka z bršlice je díky své zelené barvě dokonalým jarním pokrmem. Dodá spoustu energie a skvěle chutná po mrkvi a celeru