Vítězná Kubova bageta z Hell's Kitchen: Za 169 Kč jsme dostali studené maso a dobré tzatziki. Na první pohled chuť nevyvolává
Nejlahodnější domácí žemlovka voní po jablkách a je vláčná díky pudinku a jedné překvapivé surovině. Výsledek je luxusní
recepty73 uvařil 10. 12. 2017 18:36 Škvarkové pečivo - šneky, houstičky... nejen z remosky 0 0 Okomentovat
Jak na sametový mrkvový krém se zázvorem a hráškem? Sílu polévce dodá vývar, lehkou pikantnost závor a jemnost smetana
Bůček předem vařený a pečený: Na povrchu křupavé maso je uvnitř úžasně šťavnaté. Stačí jen dodržet postup při přípravě
Pudinkový dezert Nebeská Máňa: Dokonalá harmonie nadýchaného piškotového těsta a vláčného vanilkového krému chutná božsky