Jak hubnu a zlepšuji si zdraví díky Margit a navzdory doktorce: První týdny velké změny? Kafe bez cukru a začátek půstu
Úžasný křehký jahodový koláč s rebarborou a mandlemi: Vláčné těsto s kombinací sladkých i kyselých chutí, které se prolínají
Česnek potřebuje v květnu pohnojit dřevěným popelem a koktejlem s dusíkem a hořčíkem, odmění se bohatou úrodou
30 foto Pečený bůček podle Pavla Berkyho: Pokud chcete křupavou kůrku, použijte fígl s olejem, radí semifinalista MasterChef Česko
Slovácká zasmaženica: Dříve nahrazovala drahé masové vývary, proto se jí říkávalo i falešná slepičí. Je levná, plná zeleniny a skvěle zasytí
Jak na pravé liptovské pirohy? Dokonalé spojení bramborového těsta, brynzové náplně a vypečené slaniny chutná fantasticky