uvařila 17. 2. 2020 12:20
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 2. 2020 12:20
voda, škvarky, olej, mouka hladká, droždí čerstvé, sůl, kmín drcený
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Špenát, zdroj síly i zelená brečka ze školní jídelny. Jak ho připravit, aby dobře chutnal i vypadal?
Jak poznat v obchodě kvalitní chleba? Všímejte si barvy bochníku, pevnosti kůrky i pružnosti střídky, říká expertka Hana Nykodymová
Zkušený rybář na videu ukazuje, jak zbavit kapra šupin jen pomocí nože a bez nepořádku po celé kuchyni: Chce to čistý řez