Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kmín drcený - suroviny a ingredience

Kmín drcený

Nutriční hodnoty

Energie1 255 kJ / 300 kcal
Bílkoviny5,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,00 g
Tuky10,00 g
– nasycené1,00 g
– nenasycené9,00 g
–– mononenasycené6,50 g
–– polynenasycené2,50 g
––– omega 30,00 g
Vláknina25,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy35,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Bramboráky Videorecept

Bramboráky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Kdo by neznal tradiční bramboráky? Do červena vypečené, do daleka vonící kmínem, česnekem a majoránkou! Klasika z několika málo surovin, která patří k levným lidovým…

www.zarovi.cz

55 min

Špekáčky na černém pivu II Videorecept

Špekáčky na černém pivu II

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Buřty na pivu, to je pivní pochoutka, na kterou Češi nedají dopustit. Perfektní kombinaci dvou lahodných surovin, tedy kvalitních špekáčků a dobrého černého piva, si…

sumak

40 min

Škvarkové placky Videorecept

Škvarkové placky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Tyto placičky jsou tak voňavé, zlatavé a křupavé, že na ně rodina čeká s nachystanými talířky v rukou snad už při otevření trouby. Škvarkové placky jsou zkrátka sázka na…

Bibinka

80 min

Domácí chleba z trouby Videorecept

Domácí chleba z trouby

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Pečení domácího chleba je velký trend. Kváskový chléb můžete prozatím přenechat zkušenějším a připravit si jednoduchý a chutný chléb s droždím, upečený v klasické troubě…

lev123

180 min

Fazolový guláš s klobáskou Videorecept

Fazolový guláš s klobáskou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Luštěniny jsou stále hodně opomíjenou surovinou, a to je veliká škoda. Tento jednoduchý fazolový guláš vás jistě přesvědčí, abyste luštěniny vařili častěji. Recept je…

Cleverka

85 min

Houbová omáčka dle Jitky Videorecept

Houbová omáčka dle Jitky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Houbová omáčka, nebo také houbovka, patří mezi klasické české omáčky. Je to přesně to jídlo, které připomene letní vycházky do lesa. Tradičně se podává s knedlíkem, ale…

Kuře na zelí Videorecept

Kuře na zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Příprava tohoto jídla je téměř bez práce. Stačí do pekáčku navrstvit kysané zelí, cibuli, okořeněné kuře a plátky slaniny a pak jen počkat, až se vše upeče. Jídlo…

Hlíva ústřičná jako "minutka"

Hlíva ústřičná jako "minutka"

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Hlíva ústřičná je chutná houba, která obsahuje spoustu látek a vitamínů, které jsou prospěšné našemu zdraví. Poduste ji, okořeňte, obalte v mouce a na závěr osmažte.…

zizala

55 min

Játrová omáčka Videorecept

Játrová omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Vnitřnosti jsou velice dobrým a levným zdrojem bílkovin i vitamínů. Zkuste z nich připravit chutnou játrovou omáčku, která je zároveň rychlá na přípravu. Ať už vyberete…

pelda

40 min

Krůtí guláš

Krůtí guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Recepty z jednoho hrnce jsou nejjednodušším způsobem, jak připravit chutný oběd nebo večeři pro celou rodinu. Vyzkoušejte výborný krůtí guláš podle našeho receptu, na…

cardanka

45 min

Bramborové placky s cibulí Videorecept

Bramborové placky s cibulí

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Bramborové placky s přídavkem nivy a smažené cibulky zachutnají jako sytá příloha, ale i jako samostatné jídlo. Ke sklenici piva budou chutnat i zapřísáhlým vyznavačům…

cathleen

25 min

Chléb naší dědiny

Chléb naší dědiny

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Obyčejný chlebík, přiměřeně nadýchaný i pružný. Proč z naší vesnice (dědiny)? Právě pro tu jeho obyčejnost a zemitost – brambory má dnes téměř každý a na vesnici to…

cathleen

200 min

Pečený vepřový bůček na cibuli

Pečený vepřový bůček na cibuli

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Pečený vepřový bůček patří k české klasice. Tento je pečený na cibuli a česneku, která mu dodá tu správnou českou chuť. Takto upravený zachutná hlavně mužům. Můžeme ho…

iunka

80 min

Dančí guláš s knedlíkem

Dančí guláš s knedlíkem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Zvěřina je jedno z nejhodnotnějších mas, které se nám může dostat na stůl. Při vhodné úpravě bude chutnat i těm, kteří se "divočiny" obávají. Maso daňka je výborné a v…

RubyRom

110 min

Bigos

Bigos

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

V tradiční polské kuchyni najdete podobné suroviny jako v naší české. Například bigos - jídlo, které zahřívalo lovce na zimních výpravách. V receptu najdete vepřové a…

spagetka

170 min

1 2 3 80

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více