První pečené cukroví: Kokosová kolečka přivolají Vánoce a během adventu se krásně rozleží. Připravíte je ve strojku i bez
Hrnková bábovka s chutí jablek a perníku od Anety Vignerové: Perfektní vláčný moučník zvládne úplně každý
Marps uvařil 26. 6. 2016 18:03 Tagliatelle s lososem, špenátem, žampióny a sušenými rajčaty 0 0 Okomentovat
11 foto Větrníky podle Josefa Maršálka: Božskou chuť mají díky karamelové a žloutkové šlehačce i speciálně připravované cukrové polevě
Sušenky Iced VoVo jsou pokryté fondánovou vrstvou, zdobené malinovým džemem a sypané strouhaným kokosem
Silikonové formy na cukroví nestojí majlant a dobře se s nimi pracuje. Jen nesmíme udělat častou začátečnickou chybu