Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
mojetara uvařil 16. 12. 2016 21:58 Treska zapečená v bramborové peřině 0 0 Treska zapečená v bramborové peřině Okomentovat
Jahodová klevela jako od babičky: Na vynikající alternativu zavařeniny stačí jen dvě ingredience a skvěle ochutí lívance
Mleté vepřové maso na Kunovjance s lehce sladkokyselou chutí nakládané zeleniny a s vůní česneku zvládne i začátečník v kuchyni