Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
KVÍZ: Umíte vyslovit názvy jídel, která se objevují v českých restauracích? Ověřte si své jazykové dovednosti
ladunkaaa uvařila 18. 12. 2021 08:46 Nakladáná směs pěti sýrů, česneku a sušených rajčat s bylinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ladunkaaa uvařila 21. 11. 2021 18:09 Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Krkovička se zelím: Šťavnaté a jemně okořeněné vepřové maso skvěle dochutí zelí po staročesku s vyškvařenou slaninkou
Populární koktejly chutnají skvěle i bez alkoholu: Osvěžující nápoje bez rizika kocoviny si může vyrobit každý
Historie masožroutství v dějinách lidstva: V antice "frčel" nadívaný plch, ve středověku veverky a v renesanci dušený ocas z bobra