Zbyly vám knedlíky? Tímto způsobem je ohřejete tak, že budou nadýchané a měkké a nikdo nepozná rozdíl
Slaninová pomazánka: Lahodné pohoštění jen ze čtyř surovin je hotové raz dva, výraznou chuť zařídí oblíbený sýr
snedeno.cz uvařila 13. 11. 2015 13:01 Vepřové plátky s cibulovou omáčkou a Rösti 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
snedeno.cz uvařila 29. 10. 2015 14:52 Zelné pickles s koprem a praženým kmínem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
snedeno.cz uvařila 29. 10. 2015 13:29 Cizrnová polévka s opečenou slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
snedeno.cz uvařila 29. 10. 2015 13:20 Pečená kachní prsa s červeným zelím a bramborovým knedlíkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Voňavý jablečný perník podle Josefa Maršálka: Těsto nikdy nešlehejte, jen opatrně míchejte, radí cukrář
Miláček žen Jean-Paul Belmondo nebyl v jídle vybíravý. Miloval bramborovou kaši a rád si dopřával i obyčejné pečené kuře
30 foto Nepečené kuličky à la dubajská čokoláda podle Pavla Berkyho: Příprava bez formy je snadná a chuť pistácií uvnitř božská