Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečená kachní prsa s červeným zelím a bramborovým knedlíkem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min

90 min (90 min příprava)

29. 10. 2015 14:20

Suroviny pro 1

1

3

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 164 kJ / 2 429 kcal
Bílkoviny194,79 g
Tuky55,73 g
Vláknina23,33 g
Cholesterol 784 mg
Sodík 516 mg
Sůl1,26 g
Sacharidy276,68 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Kachnu v tomto převleku budete mít nachystanou co by dup, žádná obíračka a žádné mastné prsty, triko ani kalhoty :P

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

snedeno.cz

29. 10. 2015 18:00

Já je kupovala v Lidl :-p

medmic

29. 10. 2015 17:54

Skvělé :) Jen ještě sehnat u nás ty kachní prsa :)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: kachni prsa se zelim kachní prsa s kosti kachní prsa v troubě kachni prsa kachní prsa s kostí recept peceni kachnich prsou jak upéct kachní prsa kachní prsa na zelí kachni prsa se zelim recept kachniprsa kachni prso se zelim kachní prsa se se zelím kacní prsa s červeným zelím kachni prsa recept kachni prsa, zrli knidlik kachni prsa s kuzi a kosti pečená kachna s knedlíkem kachni prsa s kostí recepty kachni prsa s kosti v troube kachni prsa ze zelim

Suroviny: prsa kachní, rozmarýn, sůl hrubozrnná, kmín celý, zelí sterilované červené, cibule, ocet, cukr, kmín celý, sůl, olej, brambory, krupice, mouka hrubá, vejce, olej, sůl

TopRecepty.cz

Pečená kachní prsa s červeným zelím a bramborovým knedlíkem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PAJl