Retro okénko: Pomazánkové máslo stávalo 5,50 Kčs, ochucené 6 Kčs, dnes už je pod tímto názvem neseženete
Vynikající utopenci s kečupem podle Pepy Nemravy: Nebojte se použít hořčici i ocet, správným svařením vznikne skvělá chuť
Burčák stojí jako loni, koupíte jej již od 90 Kč za litr. „Letošní ročník bude špičkový,“ říká vinař David Šťastný
Adam123 uvařil 30. 10. 2012 11:53 Špenátová placka s islandskými brambory 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Adam123 uvařil 30. 10. 2012 11:53 Špenátová placka s islandskými brambory 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Adam123 uvařil 30. 10. 2012 11:53 Špenátová placka s islandskými brambory 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
První český král Vratislav I. si pochutnával na sekaném telecím mase zabaleném do bránice i na plněném labutím krku
Vaječná tlačenka podle šéfkuchaře restaurace Hliněná bašta: Dokonalou chuť jí dodá nálev s netradiční ingrediencí