Knedlíkový mistr radí, jak na nadýchané kynuté borůvkové knedlíky: S jihočeskou merendou chutnají fantasticky
Kdy a jak sklízet cibuli: Jednoduchý postup, díky kterému vydrží i několik měsíců pevná, šťavnatá a chutná
Co s černým rybízem? Upečte koláčky, zpracujte ho do zavařeniny, do sirupu nebo do omáčky na grilované maso
Adam123 uvařil 30. 10. 2012 11:53 Špenátová placka s islandskými brambory 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Adam123 uvařil 30. 10. 2012 11:53 Špenátová placka s islandskými brambory 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Adam123 uvařil 30. 10. 2012 11:53 Špenátová placka s islandskými brambory 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
8 foto Šéfkuchař pražské restaurace Bruxx radí, jak na ty nejlepší hranolky: Zásadní je krátké předvaření a dvojí smažení, říká