Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
BetyBety uvařila 27. 2. 2021 06:57 Citronová bábovka se zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
BetyBety uvařila 27. 2. 2021 06:57 Citronová bábovka se zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
19 foto Manželé se „z donucení“ pustili do přípravy hot dogů: Vyrábíme vlastní klobásy, v obchodech jsme si nevybrali, říkají
5 foto Holka u plotny radí: Domácí tyčinka Margotka je lepší než ta kupovaná a přípravu zvládne každý