Nejlepší náplně do lineckého: Marmeláda je klasika, máslové krémy, povidla nebo nutella mu dodají šmrnc a výbornou chuť
Perfektní čokoládová poleva na cukroví: Lesklá, hladká a plná chuti. Naučte se základní postup i smetanovou verzi
Danka a Jirka uvařil 28. 2. 2014 14:45 Gratinovaná treska s mozzarellou, rajčaty a bazalkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Danka a Jirka uvařil 28. 2. 2014 14:45 Gratinovaná treska s mozzarellou, rajčaty a bazalkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Danka a Jirka uvařil 28. 2. 2014 14:45 Gratinovaná treska s mozzarellou, rajčaty a bazalkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tafelspitz aneb jídlo pro císařpána: Slavná rakouská specialita z vařeného hovězího skvěle chutná s českou vejmrdou
Pět třešňových dezertů: Voňavá a nadýchaná bublanina, osvěžující nepečené bábovičky nebo úžasně vláčný kakaový koláč