Slovenská fučka: Bramborová kaše podle starého receptu je levná a nejlépe chutná s osmaženou cibulkou
Nejlepší utopenci: Zásadní „ingrediencí“ je trpělivost. Už prababičky sázely na pořádné ochucení, proležení a propojení chutí
Houbablee uvařil 14. 5. 2011 15:38 Kelímková jogurtová buchta s drobenkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Houbablee uvařil 14. 5. 2011 15:33 Kelímková jogurtová buchta s drobenkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Houbablee uvařil 14. 5. 2011 15:33 Kelímková jogurtová buchta s drobenkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Louis de Funès byl gurmán. Nepohrdl ale vepřovými ledvinkami nebo zelňačkou a sám si pěstoval bio zeleninu
77 foto Se dvěma dětmi na Matějské: Tři hodiny nás vyšly na 2500 Kč, ale k mání je i langoš za 90 Kč nebo nugát za dvacku