Knedlíkový mistr radí, jak na nadýchané kynuté borůvkové knedlíky: S jihočeskou merendou chutnají fantasticky
Kdy a jak sklízet cibuli: Jednoduchý postup, díky kterému vydrží i několik měsíců pevná, šťavnatá a chutná
Co s černým rybízem? Upečte koláčky, zpracujte ho do zavařeniny, do sirupu nebo do omáčky na grilované maso
Jeannine uvařila 29. 12. 2011 17:10 Zapékaná cuketa se sýrem a slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jeannine uvařila 29. 12. 2011 17:10 Zapékaná cuketa se sýrem a slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vepřenky pečené v troubě: Budou krásně šťavnaté, když maso umeleme i s tukem, fantastickou chuť dodá správné koření
Grilovaný hermelín bude luxusní, když ho dobře ochutíte bylinkami a kořením. Stačí mu pár minut, ale ne přímo nad ohněm