KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v tradičních specialitách světových kuchyní? Co jedí Řekové a kdo připravuje empanadas
Vítězná Kubova bageta z Hell's Kitchen: Za 169 Kč jsme dostali studené maso a dobré tzatziki. Na první pohled chuť nevyvolává
Jurajda uvařil 20. 12. 2009 09:45 Pečený bůček na kečupu 0 0 Zobrazit detail Pečený bůček na kečupu Okomentovat
Jurajda uvařil 20. 12. 2009 08:06 Vepřová krkovice na zelenině a hořčici 0 0 Zobrazit detail Vepřová krkovice na zelenině a hořčici s těstovinami Okomentovat
Červená řepa je nenáročná a snáší dobře i období sucha. Před prvními mrazíky musí celá úroda pryč ze záhonu
Retro okénko: Kuličkové žvýkačky se dříve prodávaly na poutích a podle pamětníků stávaly korunu, dnes za ně dáte i skoro stovku
14 foto Radim dělá zálivky na saláty z fermentovaných rajčat: Propašovat se tam dá cokoliv, ale správný olej vytvoří symfonii