Pečený bůček na kečupu

Vepřové maso Doba přípravy: 90 minut 2 názory

Vepřové maso Doba přípravy: 90 minut 2 názory

Suroviny 6 - 8 porcí

1 kg libového bůčku
2 lžíce sádla
5 stroužků česneku
větší cibule
6 kuliček jalovce
6 kuliček černého pepře
1/2 lístku bobkového listu
2,5 dl kečupu
drcený kmín
sůl
směs koření na Divočinu
voda nebo vývar na podlití

Postup přípravy receptu

  1. Omytý bůček posolíme, potřeme rozetřeným česnekem, mírně posypeme drceným kmínem a kořením na divočinu.

  2. Do římského hrnce dáme drobně nakrájenou cibuli, bůček, černý pepř, jalovec, bobkový list, sádlo a vložíme do trouby.

  3. Maso podle potřeby podléváme vývarem, nebo horkou vodou a občas obrátíme. Bůček pečeme asi 3/4 hodiny při 250°C.

  4. Až je maso skoro měkké, přidáme kečup a dopékáme asi 20 minut. Upečený bůček vyjmeme, nakrájíme na porce a podáváme s vařenými bramborami politými výpekem s kečupem.

Komentáře k receptu Pečený bůček na kečupu

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    To by se také mohlo jmenovat podle koření-bůček nadivoko. :-) Hodně zajímavá kombinace koření pod bůček:-p. Zkusím, mám ještě nějaký v záloze;-):yes:

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Výborná klasika, já jen dávám sušená rajčata, ale ani s dobrým kečupem, to nemusí být špatné:-p:yes::yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: pečený buček top recept pečeny kečup pečený bůček kečup pečený v troubě kečup pečený v troubě bůček s kečupem pečený bůček s kečupem búček pečený buček videorecept pečený bůček s česnekem pečený bůček v troubě bůček v římském hrnci maso na kečupu pečený bůček recepty pečený buček recept pečenej buček bucek v troube pečený bůček 6 hodin v troubě recept na pečený bůček s kečupem pečený vepřový bůček s kečupem