Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
katerina 83 uvařila 22. 5. 2012 10:06 Krůtí řízek s uzenou kýtou a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
katerina 83 uvařila 22. 5. 2012 10:06 Krůtí řízek s uzenou kýtou a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Galantnost nesmí zemřít, říká odborník na etiketu Ladislav Špaček. Připomíná také, kdo si v restauraci sedá první a kdo platí