Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mexické fazole z Blavy

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min

30 min (30 min příprava)

7. 7. 2012 21:06

Suroviny pro 3

3

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota14 256 kJ / 3 407 kcal
Bílkoviny630,68 g
Tuky96,09 g
Vláknina0,90 g
Cholesterol1 200 mg
Sodík1 573 mg
Sůl3,00 g
Sacharidy4,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

katerina 83

27. 11. 2016 16:55

cecilka: protože to přivezl manžel když byl na montáži z Bratisl. a já jelikož vždy když řekl že chce ty fazole z Blavy :-) tak se to u nás zažilo , ale lidi jsou tu jak malí děti na písku budou řešit takovou koninu jako proooč a jak tooo :-) no prostě když je někde víc bab tak budou rozebírat kraviny (těch co neřeší název ať si to neberou):-):-D:-D:-D:-D:-D:-D

cecilka

18. 11. 2016 18:11

spagetka: autorka receptu mala na mysli Blavu, rekreačnú oblasť pri Trnave. Je mi ale záhadou, prečo tam varia mexickú fazuľu?

spagetka

17. 11. 2016 10:20

magdalenka: Přesně, Bratislava je Bratislava a tohle je jen název jídla.

magdalenka

17. 11. 2016 10:18

Aj ja som z Bratislavy...preto viem, že žiaden Bratislavčan NIKDY nepovie "Blava"...:-D

spagetka

17. 11. 2016 09:34

Sonja: taky jedna z těch, co nechápe, že jde o nějak nazvané skvělé jídlo, a ne odkud pocházejí vámi prezentovaní "Blaváci" :-D:-D:-D:-D:-D

Sonja

17. 11. 2016 09:30

No len aby sa tu všetci Blaváci nepotentovali :-p ...... a pritom polovica z nich pochádza z východu :-D
Ale k receptu - robievam to často a máme to hrozne radi medzi dvomi zemiakovými plackami a obed ako vyšitý.
Slaninku opražím ako prvú - (potom netreba aj olej) , ku slaninke pridám cibuľu a cesnak a po opražení do zlatista pridávam mäsko - väčšinou morčacie prsia alebo stehno posekané na rezančeky. Chutí skoro ako bravčové, no je mäkké skôr. Všetko to kus prifarbím - používam Červené zlato nepálivé a keďže máme radi pikantné, pridám ešte pol lyžičky paprikovej pasty Erős Pista. Chvíľku restujem a pridám hrášok/mrkvu/kukuricu - mrazenú mám stále v mrazničke. Nakoniec tam šupnem plechovku paradajkovej fazule a už veľa nemiešam, aby si fazuľa uchovala tvar. Voláme to Mexická placka <3

katerina 83

7. 11. 2016 19:30

dana matova: jestli se vám to nelíbí tak máte smůlu jde o jídlo ne o název :-(:-//

dana matova

28. 10. 2016 13:40

Z Blavy? To musel vymyslieť len riadny sedlák.8-(

katerina 83

31. 3. 2014 11:34

Irule:ten sýr mě nenapadl taky to zkusím :-) díky:-p

katerina 83

31. 3. 2014 11:32

olousek 68:děkuji moc :-) :-) jsem ráda že vám chutnalo :-):-)

Irule

24. 3. 2014 21:14

výborné fazole, navíc jsem je posypala sýrem :-p, bod jsem dala už dávno, tak teď posílám jen foto ;-):-K

olousek 68

20. 3. 2014 07:50

Zdravím :-)budu je dělat k obědu, miluji jídla z jednoho hrnce :-)) podle surovin to musí být dobré a podle reakcí na název :-? žasnu :-! vím,že tady ode mě nic neuvidíte moc by mě mrzelo,že dobroty které dělám spoustu let nějaký rýpal rozpitvá kvůli názvu :-//

sedlakantonin

20. 2. 2014 17:23

mně osobně je jedno jak se co jmenuje,hlavně že je to dobré
je to dobrý recept.:yes::yes::-p;-)

katerina 83

5. 2. 2013 16:47

bohumila:děkuji :-) zrovna dnes jsem je zase dělala :-)

bohumila

5. 2. 2013 10:41

Byly výborné,moc jsme si pochutnali.:yes::-K

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: mexické fazole mexické fazole recept recept na mexické fazole výborné fazole mexické čili fazole recepty fazole recept recepty na mexické fazole recept mexické fazole mexická polévka fazolová v chlebu recepty z fazolí recept na fazole mexické speciality recepty mexické recepty výborné mexické fazole fazole s masem recepty na fazole mexicka fazolova pasta dobré mexické fazole blava bratislava

Suroviny: olej, fazole červené, fazole bílé v tomatové omáčce, maso vepřové, klobása, chilli, sůl, pepř, cibule, slanina, voda, protlak rajský

TopRecepty.cz

Mexické fazole z Blavy

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n7k7