Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Luuciferky uvařila 16. 7. 2009 14:51 Borůvkové mlsání 0 0 Zobrazit detail Hotovo před podáváním Okomentovat
Luuciferky uvařila 16. 7. 2009 14:51 Borůvkové mlsání 0 0 Zobrazit detail ještě jednou .... Okomentovat
13 foto Holka u plotny radí: Jak na dubajskou čokoládu? Připravit ji můžeme i ve formě pralinek, mezi cukrovím se budou vyjímat
Retro okénko: Nepečený rychlý jablkový dezert voní po vanilce a skořici a využijeme do něj "unavené" ovoce
16 foto Velikonoce za socialismu: Frčely arašídy v čokoládě, Kinder vajíčka z Tuzexu za 1 bon a holky se bály šmigrustu