Šup šup hrníčková buchta s jablky a ořechy: Připravena je do 10 minut, upečena dřív než uklidíte kuchyň
Vanilkový cukr nemusíte kupovat. Mnohem lepší si připravíte sami. Nádherně voní a ještě vyjde levněji
Jak na vynikající dušené červené zelí? Šéfkuchař Hynek Vávra ho dělá na sádle a vylepšuje zkaramelizovanými jablíčky
milpa uvařila 8. 5. 2015 20:55 Ploché kuře (Crapaudine) s pečenými cibulemi, brambory a jablky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
milpa uvařila 8. 5. 2015 20:51 Ploché kuře (Crapaudine) s pečenými cibulemi, brambory a jablky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
milpa uvařila 8. 5. 2015 20:51 Ploché kuře (Crapaudine) s pečenými cibulemi, brambory a jablky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
milpa uvařila 8. 5. 2015 20:50 Ploché kuře (Crapaudine) s pečenými cibulemi, brambory a jablky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na krém z mascarpone a šlehačky: Díky správnému postupu bude krém pevný a perfektně dozdobí každý dort
Jak na domácí vegetu? Vynikající kořenicí směs bez éček si zvládnete připravit sami a zužitkujete do ní i úrodu ze zahrádky