Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
Monikiska uvařila 19. 7. 2013 10:26 Zeleninové lasagne (bez bešamelu) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Monikiska uvařila 22. 2. 2013 21:39 Vepřová panenka s cibulovým zelím 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Šnečí ocásky na cibulce, smažený tvaroh z raků, zadělávaní drozdi v županu i smažené žáby aneb Podivná jídla 19. století