Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Niewa.top uvařila 21. 8. 2013 17:57 Špenátová placka s islandskými brambory 0 0 Zobrazit detail moje úprava + přidaný tvrdý sýr Okomentovat
Celine Dion ujíždí na arašídovém másle, miluje croissanty a nemá problém dát si párek v rohlíku nebo hranolky s kečupem
Granizados aneb Osvěžující ledová tříšť: Snadno ji vyrobíte z čerstvých jahod, důležité je směs během mražení několikrát promíchat
Květák v bramboráku: Křupavá a voňavá zelenina svou chutí překvapí i masožrouty. Důležité je předem správně uvařit květák