Luxusní tvarohové knedlíky s jahodami podle J. Maršálka: Důležitý je výběr mouky i sladkost ovoce, připomíná slavný cukrář
Voňavý smrkový sirup léčí různé neduhy, ale báječný je i do osvěžující limonády. Stačí dvě ingredience a příprava je snadná
Reportáž: V Brně se stojí fronty na řízek a hranolky, zákazníci vzali nový podnik útokem a objednávají ve velkém
PavlaKadlecova uvařila 15. 8. 2018 10:45 Ostružinový koláč s tvarohem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
PavlaKadlecova uvařila 24. 2. 2017 12:08 Nejlepší koblihy, jaké znám 0 0 Zobrazit detail Koblihy z Vysočiny Okomentovat
Pravá valašská kyselice: Polévka z brambor a zelí, která postaví na nohy i horala, se dá vylepšit klobáskou nebo houbami
Grilování s Martinem Svatkem: Maso na hamburger má být přírodní, vajíčko ani cibule do něj nepatří. Parády jsou okolo, říká