Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
Jeseteří úplněk ve Vodnáři přinese zásadní změny: Štíři mají šanci otevřít si restauraci, Kozorozi pověsí zástěru na hřebík
Petra Kanada uvařil 3. 7. 2016 03:34 Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová 0 0 Zobrazit detail Pekla jsem ve formě na bábovku a všem moc chutnala Okomentovat
Milionové těstoviny: Million Dollar Spaghetti jsou bohaté, ale navzdory názvu při jejich přípravě spíš ušetříme
Tajemství té nejlepší šípkové omáčky: Šípkové pyré s malým obsahem cukru, kořenová zelenina a vhodné víno
Nejsem český Gordon Ramsay, říká Radek Kašpárek. V Hell's Kitchen jsem ale ostřejší, než mě lidé znají. Bude to jízda