Jahody v době květu a nasazování plodů potřebují dostatek vláhy, jemné okopávání a odstřihávání šlahounů a špatných listů
Pažitkové květy jsou skvělý pomocník v kuchyni: Jejich česneková chuť vyladí pomazánky, polévky i obyčejné máslo
SabinaKovarcikova uvařil 13. 2. 2025 05:15 Těsto na kynuté koláče - bez kynutí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
SabinaKovarcikova uvařil 8. 6. 2024 11:49 Valašské frgály 0 0 Zobrazit detail Vynikající! Děkuji za recept. Okomentovat
Napoleon Bonaparte si oblíbil kuře Marengo: Jídlo, které pokaždé chutná jinak, protože ingredience se mění
11 foto Cheesecake s banány podle Josefa Maršálka: Na korpus nepoužívejte sušenky, je pak mastný a nechutná dobře, radí cukrář
Cuketová omeleta: Šťavnatost zajistí cuketa a k lahodné krémovosti pomůže přeložení omelety, ne její otáčení