Cikánské kuře: Krásně šťavnaté, provoněné bazalkou a pečené v jednom pekáči s brambory je výbornou obměnou klasiky
Lahodné jahodové tiramisu za pár minut: Voňavé ovoce a lahodný krém nadchnou každého milovníka skvělých moučníků
Retro okénko: Šťáva Pribinka stávala od dvou do 5 Kčs. Tekuté ovoce z Přibyslavi se hodilo do limonády i mléčného koktejlu
Theradras uvařila 19. 11. 2013 17:03 Bramboráčky se směsí masa a zeleniny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
21 foto Dokonalý sulc z vepřových nožiček podle receptu Jaroslava Sapíka: Nejlepší je se salátem z červené cibule, říká šéfkuchař
Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 Eliza 240 min
Švestkový koláč s tvarohovou náplní-šnek (plundrové těsto jednoduché) Recept ještě nebyl hodnocen 4,6 radiator 90 min