Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

NOVINKA: Naše chalupářská kuchařka

Koupit za 399 Kč

Hovězí krk pečený na zelenině

Hovězí krk patří mezi tužší kus masa, který si žádá delší pomalé vaření. Pojivová tkáň se rozpustí a maso získá dokonalou strukturu, která se rozplyne na jazyku. My jsme vaření vyměnili za pečení a maso doplnili zeleninou, žampiony a pivem.

Hodnocení receptu je 5,0 (38×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 120 min

150 min (30 min příprava + 120 min tepelná úprava)

5. 9. 2015 10:41

Suroviny pro 6

6

Naše chalupářská
kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 840 kJ / 918 kcal
Bílkoviny160,32 g
Tuky9,70 g
Vláknina6,77 g
Cholesterol 329 mg
Sodík 458 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy34,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maskary maskary

28. 11. 2021 19:11

Vynikající, děkuji moc za skvělý recept. :-)

mika59 mika59

14. 11. 2021 17:40

Gregusa: Jé to mám fakt radost. Děkuji za zprávu, vyzkoušení i pěknou fotku..:-K:-K

Gregusa Gregusa

14. 11. 2021 16:34

Tak Miládko, do třetice všeho dobrého. :-K Nejdříve Tvá úžasná květáková (v mém podání brokolicová) polévka, Pak Tvá skvělá kuřecí játra na paprikách a teď tahle další Tvá mňamka. Fakt vydařený recept. Moc jsem si pochutnal a přidávám i fotéčku.<3:-K:-K

mika59 mika59

15. 5. 2021 23:26

janky3:.. ;-) Eja57: ;-) Moc vám děkuji..:-K:-K

Eja57 Eja57 (moderátorka)

15. 5. 2021 20:39

janky3: doporučuji, už jsem dělala 2x, s brkaši, bylo to...no och...:yes:

janky3 janky3

15. 5. 2021 19:51

Tedy to musí být bašta! Recept podle mého gusta. Více ingrediencí a spojení jejich chuti. Polykám, jen vidím obrázek. A ta úžasná barva šťávičky. Už se těším.:-D

aknel1

15. 5. 2021 16:08

Hm, to musím vyzkoušet .. podle ingrediencí to nemůže dopadnout špatně.. Díky za recept.

mika59 mika59

18. 12. 2020 21:00

Chory: Mám radost..díky..:-K:-K

Chory

18. 12. 2020 18:00

Super jídlo:yes:

Marie Svarcova

15. 7. 2020 09:20

:yes::yes: parádní fotka i recept <3:-K

mika59 mika59

9. 7. 2016 14:32

Arween: Děkuji za moc milý komentář;-) a taky děkuji všem.;-):-K

Arween

9. 7. 2016 14:17

Bylo to moc dobré, děkuji za skvělý nedělní oběd v sobotu. :yes: :-K

Jana Semeráková

22. 9. 2015 18:05

mika59: :-K Děkuji za ,,sůl" :yes:Recept je jinak naprosto super!

mika59 mika59

21. 9. 2015 19:53

Jana Semeráková: Připsala jsem to :-K:-K

Jana Semeráková

21. 9. 2015 19:42

Omlouvám se,ale nějak jsem nepostřehla sůl,kdy se přidávala do pokrmu? Maso se solilo před obalením v mouce,nebo až po orestování? V receptuře je uvedena,ale v postupu jsem ji nezaznamenala.Třeba došlo k chybce při popisu postupu zpracování masa. Děkuji ;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše kuchařka 2

Nově v prodeji!

Koupit

Marie

Další recepty

Tématické fráze: hovezi krk recepty pecený hovězí krk hovězí krk na zelenině hovězí krk recept hovezi krk pomalu pečený hovězí krk recept na hovězí krk hovězí maso krk recepty recept hovězí krk recepty hovězí maso z krku hovězí pečené na zelenině recept hovězí na zelenině hovězí krk pečený na zelenině recepty z hoveziho krku hovezi krk peceny recepty hovězí krk recepty na hovězí krk hovězí krk na kořenové zelenině recept z hověziho krku pečený hovězí krk na zelenině

Suroviny: maso hovězí, cibule, žampióny, zelenina kořenová, cibulka, cukr krupice, paprika čerstvá červená, sádlo, pivo světlé, mouka hladká, česnek, sůl, pepř, tymián, kmín mletý, chilli

TopRecepty.cz

Hovězí krk pečený na zelenině

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gPrj