Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí krk pečený na zelenině

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min

150 min (30 min příprava + 120 min tepelná úprava)

5. 9. 2015 10:41

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota3 588 kJ / 858 kcal
Bílkoviny159,04 g
Tuky9,46 g
Vláknina4,77 g
Cholesterol329 mg
Sodík458 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy21,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

mika59

15. 5. 2021 23:26

janky3:.. ;-) Eja57: ;-) Moc vám děkuji..:-K:-K

Eja57

15. 5. 2021 20:39

janky3: doporučuji, už jsem dělala 2x, s brkaši, bylo to...no och...:yes:

janky3

15. 5. 2021 19:51

Tedy to musí být bašta! Recept podle mého gusta. Více ingrediencí a spojení jejich chuti. Polykám, jen vidím obrázek. A ta úžasná barva šťávičky. Už se těším.:-D

aknel1

15. 5. 2021 16:08

Hm, to musím vyzkoušet .. podle ingrediencí to nemůže dopadnout špatně.. Díky za recept.

mika59

18. 12. 2020 21:00

Chory: Mám radost..díky..:-K:-K

Chory

18. 12. 2020 18:00

Super jídlo:yes:

Marie Svarcova

15. 7. 2020 09:20

:yes::yes: parádní fotka i recept <3:-K

mika59

9. 7. 2016 14:32

Arween: Děkuji za moc milý komentář;-) a taky děkuji všem.;-):-K

Arween

9. 7. 2016 14:17

Bylo to moc dobré, děkuji za skvělý nedělní oběd v sobotu. :yes: :-K

Jana Semeráková

22. 9. 2015 18:05

mika59: :-K Děkuji za ,,sůl" :yes:Recept je jinak naprosto super!

mika59

21. 9. 2015 19:53

Jana Semeráková: Připsala jsem to :-K:-K

Jana Semeráková

21. 9. 2015 19:42

Omlouvám se,ale nějak jsem nepostřehla sůl,kdy se přidávala do pokrmu? Maso se solilo před obalením v mouce,nebo až po orestování? V receptuře je uvedena,ale v postupu jsem ji nezaznamenala.Třeba došlo k chybce při popisu postupu zpracování masa. Děkuji ;-)

mysulka

20. 9. 2015 08:27

:-p:yes: moc pěkné:yes:

pavel

16. 9. 2015 12:45

vypadá to super dneska jdu na to

JanaDorazinova

9. 9. 2015 17:41

:-p:-p:yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Další recepty

Tématické fráze: hovezi krk recepty pecený hovězí krk hovězí krk na zelenině hovězí krk recept hovezi krk pomalu pečený hovězí krk recept na hovězí krk hovězí maso krk recepty recept hovězí krk recepty hovězí maso z krku hovězí pečené na zelenině recept hovězí na zelenině hovězí krk pečený na zelenině recepty z hoveziho krku hovezi krk peceny recepty hovězí krk recepty na hovězí krk hovězí krk na kořenové zelenině recept z hověziho krku pečený hovězí krk na zelenině

Suroviny: maso hovězí, cibule, žampióny, zelenina kořenová, cibulka, cukr, paprika čerstvá červená, sádlo, pivo světlé, mouka hladká, česnek, sůl, pepř, tymián, kmín mletý, chilli

TopRecepty.cz

Hovězí krk pečený na zelenině

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gPrj