Václav Noid Bárta si potrpí na řízek s domácím bramborovým salátem: Jeho žena Eliška prozradila, čím je ten její tak odlišný
Jak udělat čokoládový krém do cukroví: S těmito triky bude hladký a jemný. Hodí se do košíčků, ořechů i lineckého
Margotkové kuličky voní rumem a kokosem: Aneta Vignerová ukázala postup i skvělý fígl s čokoládou pro snadné obalení
VeronikaVaj uvařila 15. 12. 2019 08:31 Lívance bez dlouhého kynutí 0 0 Zobrazit detail Mizeli mi pod rukama Okomentovat
VeronikaVaj uvařila 15. 12. 2019 08:31 Lívance bez dlouhého kynutí 0 0 Zobrazit detail Minimum oleje a taky to jde :-) Okomentovat
Jak na nejlepší kynuté lívance? Těsto musí mít správnou konzistenci a můžete si ho připravit dopředu. A pak už se budete jen olizovat!