Cesta za pastou: Reportáž z výrobny pálivé tuniské harissy, v níž ucítíte česnek i koření a jedna lžička vám nebude stačit
Punčové řezy: Oblíbený retro zákusek vyžaduje delší přípravu, ale podle postupu krok za krokem bude jako z cukrárny
Zanynka uvařila 8. 2. 2022 16:33 Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Zanynka uvařila 8. 2. 2022 16:33 Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Zanynka uvařila 8. 2. 2022 16:33 Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Sladká podzimní trojka: Bramborové placky plněné švestkami a sypané mákem nádherně voní a nejlepší jsou ještě teplé
16 foto Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská