Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
Zuzanah1 uvařila 23. 5. 2017 15:19 Čokokoláč jako "Fondant au chocolat" 0 0 Zobrazit detail Opravdu výborný :) Okomentovat
Zuzanah1 uvařila 23. 5. 2017 15:19 Čokokoláč jako "Fondant au chocolat" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
33 foto Velký test kebabů v Praze 2023: Kde dostanete čerstvé maso a kde za 170 Kč jen mražený polotovar? Suverénně vede Žižkov
Bleskurychlý makovo-švestkový chlebíček: Voňavý moučník bez mouky nadchne každého a vydrží vláčný, než ho sníte
Usnadněte si zavařování: Použijte myčku na nádobí, pomůže totiž hned dvakrát. Stačí dodržet správný postup