Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
ZuzkaH uvařila 9. 4. 2020 11:20 Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou 0 0 Okomentovat
Tatranský čaj: Kořeněný vánoční nápoj ze Slovenska má grády! S karamelizovaným medem a citronem ale chutná skvěle
Jan Amos Komenský prožil velkou část života v Nizozemsku. Tam měl nejčastěji na talíři luštěninovou kaši a k ní žitný chléb