uvařila 17. 2. 2010 20:21
Vrstvení
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 2. 2010 20:21
Vrstvení
brambory, játra vepřová, cibule, sádlo, sůl, pepř mletý, kmín drcený, česnek, koření oregáno, čubrica, masox, kečup sladký
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 14. 6. 2024 17:05
Přidáno 14. 6. 2024 16:29
Proč stojí za to vařit na indukci? Litr vody ohřejete už za dvě minuty a ještě výrazně ušetříte na energiích!
Na Štědrý den u sousedů: Uvařte si slovenskou sváteční polévku kapustnicu
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu