Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Jídelní rozmary slavných: Hrdina Pobřežní hlídky David Hasselhoff vypije denně pět litrů vody a nejraději má grilované kuřecí maso
Mrkvové minikoláčky s povidly: Díky mrkvi jsou nádherně vláčné, úžasně jemné i přirozeně nasládlé a chutnají božsky
Americký Sad cake neboli „smutný" dort voní oříšky a díky snadnému hrníčkovému receptu je připraven za chvilku
Cukety, papriky a masové koule v rajské omáčce se smetanou v PH Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Bibinka 260 min