uvařila 7. 12. 2014 13:31
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 12. 2014 13:31
plec vepřová, cibule, olej, pepř, sůl, paprika sušená sladká, vývar masový, smetana na vaření, šťáva citronová, mouka hladká
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Jak se jedlo ve středověkém podhradí? Na jídelníčku byly nejen obilné kaše, ale i úhoř, hlemýždi a různé nekynuté placky
Prostřeno v tomto týdnu: Zavzpomínejte na dětství nad zmrzlinovým pohárem! Víte, že jde původně o americký vynález?
Jak připravit vepřovou pečeni s houbami a majoránkou? Maso musí být 2 hodiny naložené v bylinkách a chuť dodá i správný pepř