Recept na božský salát podle Karla Gotta: Mistr přidával jednu ingredienci, která dává jídlu zajímavý šmrnc
Jak na dokonalou makovou nádivku, která je vláčná i správně hustá? Pomůžou piškoty, rum i přesnídávka
KVÍZ: Jak moc víte o nakládaném zelí? Ověřte si, jak dobře znáte tuto populární specialitu české kuchyně
vybusna uvařila 3. 7. 2008 09:14 Vykosťování kuřete 0 0 kde je masa viac uberiem a pridam tam kde nie je Okomentovat
Brokolicová polévka s voňavou zeleninou a aromatickým sýrem překvapí skvělou chutí a krémovou konzistencí
Pět rychlých receptů z kuřecích prsou: Napíchněte je na špíz, zabalte do tortilly nebo připravte šťavnaté pikantní kari
Jak dlouho vařit houby do polévky? Čerstvé až půl hodiny, mražené kratší dobu, sušené je třeba předem správně připravit