Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
Studený bramborový salát s cibulí a kyselými okurkami Recept ještě nebyl hodnocen 4,5 Juvenalis 65 min
Bramborový salát s cibulí, petrželkou a kyselou okurkou Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Ivace64 70 min
Karbanátky z mletého masa a květáku: Na voňavé a šťavnaté jídlo je důležité správně předem připravit květák
Falešná sekaná z hub je delikatesa nejen pro vegetariány. S tímto kořením je k nerozeznání od té masové
21 foto Reportáž: Jak se vaří U Sapíků? Legendární šéfkuchař nabízí řízek přes celý talíř, skvělý sulc i sladké taštičky