Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Nejrychlejší kuře na paprice máte na stole do 30 minut: Stačí zvolit správný druh masa i přílohy, pozor na použití smetany
Dýňovo-čočkové pyré s grilovaným tofu a sýrem halloumi Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 lucieblahova 40 min
Jaroslav Sapík vařil pro princeznu Dianu: Topinku s vejci jsem jí musel dělat čtyři dny za sebou, vzpomíná slavný šéfkuchař
6 foto Retro okénko: Ovocné jogurty byly českým vynálezem. Oblíbená Jovonka stála 1,30 Kčs a díky ovocnému sirupu ji milovaly děti