Nepečené tiramisu kuličky podle Anety Vignerové: Cukroví s luxusní chutí italské klasiky krásně voní kakaem a kávou
První republika s Kristinou: Pomerančové placičky z roku 1924 chutnají jako marokánky, příprava je však snazší
Marcipánový máslový krém podle Míši Landové: Perfektní je do plněných ořechů, ale hodí se i na linecké, říká cukrářka
Lehounká dvoubarevná buchta z podmáslí, jablíček a kokosu Recept ještě nebyl hodnocen 4,4 varilamyskakasicku 55 min
Žíhaná nadýchaná buchta z podmáslí, jablek a kokosu Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 varilamyskakasicku 55 min
Laďka Něrgešová upekla dokonalé housky plněné sýrem: Křupavé a vláčné pečivo zvládne každý, mimo chutí oslní i vzhledem
Šéfkuchař radí: Jak si doma připravit dokonalý Caesar salát a jak se nenechat napálit v restauraci? Tohle si hlídejte!
„Teplé září – ovoci se dobře daří.“ Naši předkové dobře věděli, že září je obdobím bohaté sklizně, na co se můžeme těšit?