Hovězí na smetaně dle starých hanáckých receptů: Marinujte ho dva dny a vařte pomalu, projeví se to na jedinečné chuti
Náš život s celiakií: Tento bezlepkový chléb z červené čočky si Áňa zamilovala a chutná i jiným členům rodiny
Lehounká dvoubarevná buchta z podmáslí, jablíček a kokosu Recept ještě nebyl hodnocen 4,5 varilamyskakasicku 55 min
Žíhaná nadýchaná buchta z podmáslí, jablek a kokosu Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 varilamyskakasicku 55 min
Pečeme s Ivou: Veliké koláče lopaťáky pekly kdysi už naše prababičky. Jsou podobné frgálům, plněné povidly a sypané drobenkou
Vyzkoušeli jsme velikonoční drchanice: Vláčné cukroví smažené v oleji chutná fantasticky a hotové je raz dva!
„Vzorná kuchařka“ Bohumila Jermářová: Křupavé cukroví zaječí uši si podle jejího 130 let starého receptu upečeme i dnes