Gorgonzolové dukáty

Pro začátečníky Doba přípravy: 30 minut 1 názor

Pro začátečníky Doba přípravy: 30 minut 1 názor

Suroviny 2 porce

2 starší rohlíky
Gorgonzola
máslo
bazalka
kečup

Postup přípravy receptu

  1. Rohlíky nakrájíme na kolečka a namažeme je (z obou stran) máslem utřeným s bazalkou.

  2. Pomažeme Gorgonzolou a pokapeme kečupem. Navrch dáme ještě kousek Gorgonzoly. Dáme zapéct na 160°C cca 20 minut.

  3. Konzumujeme teplé, nejlépe s dobrým vínem.

Poznámka od kuchařky

Máslo a Gorgonzolu necháme před natíráním cca 1,5 hod mimo chladničku.

Komentáře k receptu Gorgonzolové dukáty

TIP dne na email

Tématické fráze: gorgonzolové omáčka recept bramborove dukaty dip