Gorgonzolové dukáty

cekrops Kuchař: cekrops

Doba přípravy: 30 minut 2 porce Pro začátečníky 1 názor

Suroviny

2 starší rohlíky
Gorgonzola
máslo
bazalka
kečup
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Rohlíky nakrájíme na kolečka a namažeme je (z obou stran) máslem utřeným s bazalkou.

  2. Pomažeme Gorgonzolou a pokapeme kečupem. Navrch dáme ještě kousek Gorgonzoly. Dáme zapéct na 160°C cca 20 minut.

  3. Konzumujeme teplé, nejlépe s dobrým vínem.

Poznámka

Máslo a Gorgonzolu necháme před natíráním cca 1,5 hod mimo chladničku.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Gorgonzolové dukáty

TIP dne na email

Tématické fráze: gorgonzolové omáčka recept bramborove dukaty dip

Zapomněl/a jsem heslo