Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Zapečené těstoviny s anglickou slaninou a paprikovo-rajčatovou směsí Recept ještě nebyl hodnocen 4,4 Terushaaaa 60 min
Gnocchi zapečené se smetanou, pórkem a anglickou slaninou Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Paprika 40 min
Lupínky Pringles se v Ústí nad Labem nedávno zapsaly do Guinnessovy knihy rekordů. Stačilo jen pár hodin
Retro okénko: Tukožroutská polévka frčela za socialismu a oblíbená je dodnes. Slibuje zhubnutí až pěti kilogramů za 14 dní