Kuřecí po debrecínsku je lehce pikantní a příjemně nakyslé díky zakysané smetaně. Přidávejte ji však opatrně
Jak na domácí rajčatový protlak: Poradíme, jak dlouho vařit rajčata i jak protlak ochutit, aby byl výsledek perfektní
Cuketový koláč s brynzou, mozzarellou a uzeninou Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Anna Kocikova 70 min
Bramborové taštičky s brynzou a opečenou anglickou slaninou Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 RubyRom 50 min
Krkovička po farářsku: Lehce pikantní a šťavnaté plátky masa báječně chutnají a zvládne je i začínající kuchařka
Portugalská treska Bacalhau: Ryba, kterou touží na cestách ochutnat téměř každý. Takhle snadno si ji připravíte i doma
19 foto Jana Boušková v roce 2012 v Prostřeno! nadchla hosty plněnými hermelíny: Recept na lahůdku zvládne každý